Toiminnan lisääntyessä vuosi vuodelta -80 luvun puolivälissä tuli välttämättömäksi toiminnan laajentaminen. Tiloja ruvettiin saneeraamaan pihapiirissä tyhjillään olleista tuotantorakennuksista. Ensimmäiseksi suunniteltiin vanhasta liiteristä, lapualaisittain liiveristä sekä työkalusuojasta pitosali, keittiö ja tarvittavat saniteettitilat. Koska tämä ensimmäinen kohde onnistui ja vieraat ottivat sen omakseen ja myös majoitustarve lisääntyi, katseet kääntyivät vielä käyttämättömiin tiloihin.
Sivuelinkeinosta on vähitellen muodostunut päätoimi perheelle, johon Liisa ja Heikki Tiitun lisäksi kuuluu heidän tyttärensä.

 

 

 

 

video2005
Tiitun tilan historia alkaa 1500-luvun puolivälistä. Tilan kokonais pinta-ala on 200 hehtaaria, josta peltoa n. 40 ha. 1968 tilalla tehtiin tuotantosuunnan muutos. Silloin luovuttiin perinteisestä kotieläintaloudesta ja siirryttiin perunan ja viljan viljelyyn. 1970- luvun loppupuolella kytesi ajatus maatilamatkailuelinkeinosta alueella, mikä ei varsinaisesti mitään lomailualuetta ole.
Toiminta aloitettiin kesällä -80 ja jo ensimmäisenä syksynä talo täyttyi vieraista, joista sittemmin on tullut jokasyksyisiä lähes perheenjäseniä. Erilaiset liikeyritykset ja yhteisöt sekä perhejuhlien järjestäjät huomasivat, että Tiitun tuvassa on hyvä järjestää kaikenlaisia tilaisuuksia.